Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Di Péron Setasion Tasik

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 22 April 2015 09:03:10

Sajadah jeung pashmina bistélan Aa dikeukeuweuk, diambung, diakeup dina dada. Seungitna anteb, parat satungtung rasa. “Néng, Aa mulang kaping dua. Pesenan téa hoyong disanggakeun langsung ka Néng, ngarah tiasa pataréma panangan, moal dikintun via Lilis. Papagkeun Aa di Setasion Tasik. Aa sono. Pisan,” sacewir keretas pulas kayas, jero dus wadah bistélan. Aya nu haneut ‘na juru panon. Bagja, asih bakal tinekanan. Pikiran mimiti ngaréka-réka pilampaheun , pikeun jaga mun laksana Aa mulang.

Lilis neuteup, pas kana héhérang mata, siga hayang maca. “Lis, engké mah moal kudu maké alamat Lilis mun Aa bistél téh. Uing bagja, Lis. Aa mulang, pastina laju ngalamar Uing. Laksana panganténan, Lis,” duaan paungku-ungku, karasa cipanon Lilis haneut, ngeclak kana taktak.

Tanggal dua, jam tujuh limawelas. Kareta datang. Moal kasamaran, nu kaos beureum, Aa! Bungah, mapagkeun satengah lumpat. Kandeg. Lilis miheulaan mapag, nangkeup geugeut, ngagaléntoran. Aa males nangkeup, témbong sonona.

Di Setasion Tasik, haté beulah jadi dua!