Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kartini Kuring

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 21 April 2015 20:23:51

Bru, ema nyimpen suluh di pipir. Sup ka dapur. Katingal anjeunna nyusutan késang, ku samping, urut mawa suluh.
“Nyai, ieu tampa heula, duit keur meuli buku teh!” Saur ema bari ngasongkeun duit ka kuring, nu harita keur nyambel. Duit ditampa. “Ke, nya, meuli sapatu mah, mun Ema geus meunang buburuh derep.” Sambungna. Kuring ngan ukur unggeuk. Karunya ningali ema téh, meni tohtohan, mélaan kuring hayang sakola téh. Da puguh, ti keur SD kénéh gé, bapa téh geus dipundut ku nu kagungan.
Satadina mah, satamatna ti SMP, kuring rék nyiar gawé, susuganan bisa jadi buruh-buruh pabrik waé mah. Ngan ema nu nyaram teh. Kuring kudu terus nuluykeun sakola, peupeuriheun cenah ema, nu teu kungsi ngambeu bangku sakola. Taya kacapé, geus reureuh sakeudeung, biur indit deui maké sapédah, bari mawa daun cau, nu rék dijual ka pasar.