Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bapa

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 18 April 2015 20:43:50

Karék ogé nepi, geus pok, "Bapa moal lila, pagéto mulang. Karunya ingon-ingon." Unggal nganjang kituna téh, jeung enyana tara kuat leuwih ti dua peuting ari nganjang. Siga nu teu sonoeun. Rupa-rupa alesanana. Sawah, kebon, meri, embé ngajuru, nepika tatangga kuriak jadi hahalang. Komo ieu, lain nganjang sakeretegna, beunang néang, pédah Si Cikal isuk rék wisuda. Hayang disaksian Akina.

Tutas wisuda, peutingna di imah salametan. Ngondang tatangga nu dareukeut wungkul. Bungah nempo Bapa aub jeung tatamu. Aya nu anéh, remen kawénéhan Bapa ngarérétan terus neuteup Bu Joko, tatangga gigireun imah nu karék dua bulan pindah. Bu Joko, sok disarangka lanceuk kuring, mirip cenah.

Basa tamu marulang, Bapa ménta pangneleponkeun Si Aboy, anak kapilanceuk nu sok maturan Bapa saprak Ema nilar. "Béjakeun, bapa moal waka mulang. Kahadé di imah. Cau dua turuy di pipir jual jang jajan kituh!" Reugreug jeung hémeng, ningal soca Bapa ngutahkeun rébuan béntang. Rabeng laluncatan.