Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Gandang Di Situ Gedé

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 18 April 2015 18:55:16

Ngajanteng, anteng neuteup beungeut cai nu upluk aplak. Pikiran rus ras ka nu miang teu mulang deui. Tujuh taun? Leuwih. Taya basa, teu carita. Dianti-anti taya iberna. Nutup haté. Teu wasa rék néangan gantina. Di dieu pisan, di sisi Situ Gedé, kungsi paheut jangji. Ngahiji, moal bisa dipisahkeun deui iwal ti salahsaurang diampihan ku Nu Maha Suci.

Ray poé, ray poé, jadi pamatuhan ngadaweung di sisi Situ Gedé. Nyorangan, nangkeup ati nu teu weléh nganti. Teu kanyahoan aya nu gandang getol maturan. Teu lémék, teu nyarék, ukur rindat jeung sacewir imut, matuh dibalédogkeun. Tresna datang alatan tuman. Tuman dibalédogan imut, laun-laun binih asih mimiti sirungan. Hantem dicéboran, mangkak ligar jadi kembang cinta nu éndah kacida

Dititénan, loba pasipatan nu sarua. Sorana, teuteupna, imutna. Lalaunan lahlahan muka lawang rasa. Paduduaan, pagégéyé ngahaleuang tembang kasmaran.

“Angkat tangan! Anda target operasi kami!” leungeunna ditéwak, diborgol. Kembang trésna nu karék mangkak sabulan, muguran sapisan.