Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Keur Néang

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 17 April 2015 19:52:28

Teuing sabaraha lila. Teu weléh aya pipinding nu ngahalangan. Cenah éndahna moal kabayang jeung karasa. Cacaang nu teu manggih céda. Teu kaeunteupan poék salilana.
Baheula. Lima puluh rébu taun saméméh tangkal aya nu metik buahna. Enteung galelar di unggal alam. Euweuh kecap nu bisa mapakan kana itunganana. Dina unggal eunteung aya kalangkang tina kaagungan Cahaya-Na. Keur nu awas, tangtu nyaho pisan, yén sakabéh nu aya, kabéhanana ukur kalangkang nu eunteup 'na eunteungna.

"Tong katipu, Jang. Mun hayang cacaang, kudu datang ka sumberna. Mun ukur nénéang kalangkang, anjeun bakal sasar dina popoékna."

"Sumuhun, Mama. Kalangkang mah sapertos seungitna kembang. Aya kalana sirna mun tos sumping waktosna."

Nu ngaléngkah panceg kana hiji tujuan. Teu galideur mangsa ngalalalana. Ngala lana.