Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Papadon

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 17 April 2015 06:21:18

"Beleng dia yeuh. Maenya mikmin san saémbara modél kieu!" Léptop mamarahan.
Fikminer nyangsaya dina sofa pulas kayas bari ngabayangkeun pecak mujaér nu kaambeu ti warung gigireun kamar kosanana nu teu weléh ramé ku tukang ojég.
"Pan témana ngasah deuleu. Kadoang ngasah batu ali. Lalawora jasa mikmin tah!" Léptop ngawékwék bari molotot kana harmonika nu tibeberég nahan seuri. Kalimaya jeung campaka anteng ambreg.
"Gandéng dia yeuh, ngacaprak baé parangsa aing. Teuin naon kumaha manéhna baé, nyieun carita nanaon elos." Gogodoh nu nyangkéré luhureun pisin gigireun léptop ngagebés.
"Heueuh dia mah teu ngarasakeun ieuh, aing nu lalanjung mah. Deuina géh tuh orok tilu nu gandéng mah." Léptop némbalan bari ngarérét ka bio solar jeung néptunus nu ucing-ucingan jeung aseupan lemé papaés témbok.
"Ké heula. Asa aya nu kurang yeuh." Léptop kurang-kerung.
"Naon?" Cikopi ilubiung.
"Ari kedok mana fikminer?"
"Pan ieu dipaké ku aing." Fikminer némbalan tina sela-sela kérékna.