Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nanyaan Pimitohaeun

Kénging R Iman
Dipidangkeun dina lapak 16 April 2015 21:05:32

Malem Minggu. Ti soré kénéh geus saged. Rék apél, sakalian rék nyarita ka kolotna. Sabab can ditanya-tanya waé. Méh kaciri deuih enya-enyana ari nyarita ti heula mah. Insya Alloh, cop haté téh ka nu ieu mah. "Abah sareng ema ka mana, Néng?" nanya pipamajikaneun.
"Aya...," témbalna semu héran.
"Hoyong nyanggem... tiasa kitu?"
Pipamajikaneun neuteup. Kerung. Tapi teu burung ngaléos bari imut. Teu lila patingtorojol.
"Damang, Jang?" pokna ampir bareng. "Saurna aya picarioseun...?" ceuk bapana sanggeus kuring némbalan pangésto.
"Muhun...! Kieu, Pa.... Rupina tos kauninga, abdi téh langkung ti tujuh sasih papacangan sareng tuang putra," kuring ngalieuk ka pipamajikaneun. "Rumaos, abdi mah tuna harta sepi harti... mung tos gilig badé mikanyaah ka Si Enéng, hoyong ngajak sapapait-samamanis."
Pimitohaeun unggut-unggutan.
"Ku kituna seja tumaros ka Bapa kalih Ibu... mugia diwaler!"
Pimitohaeun neuteup daria pisan.
"Dupi Bapa miwah Ibu, badé leres-leres janten mitoha abdi?"
Pimitohaeun silihrérét.