Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Maéhan Purnama

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 16 April 2015 11:25:52

Sora angin gumuruh, mirig jelegur lambak nu silih udag. Manéhna ngajanteng. Nyérangkeun ka lebah purnama. "Saha nu téga...?" gerentesna. Tuluy nyusutan cai nu ngamalir dina salamping pipina.

Purnama tilem. Tikelebuh dina arak-arakan méga nu alum. Mangsa, karasana mingkin ngungun keur manéhna. "Anjeun nu geus cidra subaya, Jungjunan...," kumeleter biwirna. Rémana pageuh ngaranggeum salambar potrét. Angin beuki gumuruh. Nganteur lambak nu rohaka nepungan keusik basisir.

Janari anjog. Purnama katangén némbongan deui. Tapi lain mawa caang nu sampurna. Ukur ngajajap girimis ngepris. "Wayahna, trésna urang cuang pungkas di dieu," haréwosna. Tuluy kebat, manéhna ngagusur koper. Tibeberegég. Rénghap ranjug. Késang pacampur cihujan. Lambak nu acan ngaleuleuyan. Lalaunan, mawa koper ka tengah sagara. Angkleung-angkleungan. Dianteur ku paneuteupna, nu terus moékan. Nutup purnama jadi samagaha. Salawasna.