Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Manéhna Téa

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 12 April 2015 17:58:19

Teu ngimpi-ngimpi acan boga kabogoh urang béh dinya, wewengkon nu jauh jasa ti muasalna badak culana hiji, wawuh géh henteu kabayang. Dasarna baé jaman kiwari geus canggih téa. Aya telepon, sms, pésbuk, twitter, watsap jeung babaturanana.
Teu ngahaja wawuh jeung manéhna. Teu pira gara-garana mah, ban motor betus pas nyalip toronton nu dibuatan ku manéhna. Ngagaléong hareupeun treuk nu sakitu gedéna. Manéhna jeung babaturanana tarurun bari mamarahan. Nyaan soak. Kagét ban betus. Kagét deuk katubruk toronton. Laju ditambahan kudu ngahareupan tilu lalaki nu keur marah. Tapi tungtungna maranéhna laléah haté. Nulungan kula nu sangsara. Kajeun teuin kudu mayar ku béwara nomor hapé.
Tibarang kajadian harita hapé ngagandéngkeun jasa. Bagaimana alahbatan nginum obat résép dokter. Leuwih ti tilu kali dina sapoé.
Kula takluk. Jadi kabogoh manéhna.
Bageur jasa. Kikirimna murudul. Pulsa tilok alpa.
Beuki jasa cacahan. Sagala dikonokeun. Ngeun mun geus cawokah sok mantak sarangheuk ngaladénan.
Osok kula ngapang ka manéhna teu resep ari cawokah teuin tah.
Minggu kamari manéhna nelepon deui. Teuin naon nu aya dina uteukna manéhna ngacaprak nu cawokah deui baé. Teu dihaja kula salah ucap. "Ari manéh setrés kitu, hayoh we ngabahas nu kitu?"
Hapé jempé. Nepi ka kiwari.