Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Asa Wawuh

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 12 April 2015 14:17:30

Nuju mapay sisi balong manawi aya lukut nu tiasa ngeusian patuangan, juru soca ningal aya nu ngagidig muru pacilingan. Pribados rikat nyaketan, margi biasana sok aya rejeki nomplok. Leres wé Haji Kosim tos ngangkat sarung bari cingogo. Plung!! Aya nu ngagejebur kana cai balong payuneun pribados. Teu diengkékeun deui, blem disamualkeun. Patuangan wareg bari teu kedah capé, bagja pisan.

Nembé gé badé reup, kucuprak!!.. Aya soanten ahéng luhureun mastaka. Pribados énggal nyingcet. Tapi geuning nu di luhur langkung rikat, lambit tos ningkeur. Pribados uyak-uyek teu walakaya.
“Abahh!!.. Uing kénging nilem badag” Sukri ngagorowok bari muru ka bapana. “Pinteran sujang, geuwat geura goréng tah nilem téh. Endogan sigana mah”

Pribados di besét, dibersihan, dibumbuan lajeng digoréng. Sabot pribados tos ngajagrag dina méja, Haji Kosim katut anakna langsung ngarecah patuangan pribados. Parebut ngahuapkeun endog nilem. “Naha endog téh pait jeung bau nya bah?” Sukri ngahuleng, Haji Kosim ogé, “Asa wawuh kana rasana.”