Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ukur Bal Pamuntangan

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 10 April 2015 23:18:24

Diuk di juru lapang. Panon mencrong kosong ka barudak nu keur maén bal.
Peutaseun panon parat kana haté, aya walungan. Enya! Katinggali dina gawir walungan anu nangtawing aya nu keur kakarayapan duaan. Sidik pisan anu lalaki mah kuring. Ari éta nu hiji deui saha? Jiga Agnés Monika? Aéh’ gening… éta mah awéwé nu pernah ngaréndéng jeung kuring dina korsi pangantén?
Enya! Kuring duaan kakarayapan dina areuy nu ngarayang dina jurang. Ku dileukeunan mah teu burung nepi kana biwir gawir. Kasampak kulawarga awéwé narungguan di luhur. Leungeun awéwé ditéwak. Regeyeng pada muru. Kuring nurutan ngasongkeun leungeun. Ménta ditaékeun. Tapi lain leungeun anu datang, kalah dampal suku kana tarang. Dangheuak. Kuring ngajéngkang. Ngoléang ragrag kana jurang. Gujubar, ninggang cai. Kerebek. Roroésan.
Sajongjongan aya bal palastik ngangkleung ti girang. gerewek ditangkeup. Digugulung. Dipaké pamuntangan. Barang rét tanggah. Gebeg! Kasampak barudak gajajar. Marolohok nempokeun kuring nu keur ngeukeuweuk bal.