Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ti Ajag Kanggo Néng Bulan

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 09 April 2015 21:15:22

"Giler socana lir seuseukeut jamparing. Nyésakeun tatu."

Simpé téh duka iraha tugurna, In. Ti kawit ngadugikeun sono nu basajan, dugika kangen pangcapétangna, horéng mung sakadar paguneman sanyaliraeun wungkul. Teu pisan-pisan aya waleran. Komo hoyong ngupingkeun gumujeng nu karaos dalit pisan siga sataun kalangkung mah, sigana tiasa kasebat ukur impénan.
Duka pédah ieu diri alim ngaraheutan anjeunna, In. Pameget nu sumping nyanyandak bulan dina pananganana. Lajeng dipelak 'na éta soca nu tos puguh gumenclangna. Pameget nu kantos katingal pageuh pisan ngarangkul kana éta salira. Ngahaneutan éta lambey ku lambeyna.
Ah, nu puguh mah sanés anjeunna nu bakal raheut téh. Da geuning kawih-kawih kakupingna nyelekit téh bet ku ieu dada, In. Kantenan pami mireng lagu nu diblututkeun ku salira kana ieu hapé, soca sok karaos haneut pisan. Sesah ngarénghap. Kadang sok hoyong saénggalna ngalih ka alam kalanggengan.

"Anjeun murnama. Kuring mah ukur hawa nu diseuseup simpé."