Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Asép

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 09 April 2015 19:33:42

"Nani ...! Nya di térlas ieu pisan ...."

Lagu téh siga nu ngahaja dijieun jang ngaléléwé Asép, boh ngaranna, kitu deui lalakonna. Diceceléh bébéakan ku Kolotna Nani. Pajar Asép ukur sadelewok tikotok, matak jarijipen. Komo basa Dudung jeung Ninja-na mindeng ngahélaran Nani, Asép jeung 'Békjul-na' dirurub lebu sapisan.

Ti harita, Asép toh-tohan usaha. Dug hulu pet nyawa, teu kapalang dudunya. Tinekanan. Opat taun rikrik gemi, ngabuah bé-té-én, sédan jeung céngcéléngan ajangkeuneun nanyaan Nani, nu ngaléngoh deui. "Yeuh aing ruruntuk tikotok! Saha nu wani nyéblok?" Asép nepak pésak.

"Nani ...! Nya di térlas ieu deui ...."

Dipapag kareueut imut Nani, Asép ngalamar dijajap pakaya. Dangah lir maung meunang, édég gagauran. Kolot Nani baruncelik nyeueung Asép ayeuna. Méh wé ngaracay. Keur kitu datang Dindin mawa Pajero. Kalem mikeun sértifikat real estate, buku déposito jeung 'Pancawarna' pikeun nalian Nani. "Ieung! Ieu tikotok geus clo deui ...." Kolotna Nani ngabirigidig bari nyeumpal Asép tuluy dibalangkeun satakerna.