Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Lawas Dianti

Kénging Neni Yuhaenah
Dipidangkeun dina lapak 08 April 2015 18:54:12

Geus lila boga kahayang. Bati galécok na haté. Usaha mah kurang kumaha, geus teu kaukur, teu kacatur. Unggal poé karalang-kuriling. Kokotéténgan. Nyungsi sakabéh tempat panuduhan. Najan loba halangan-harunganana, teu matak pugag. Éstu tambah pogot.
Meunang béja. Kudu nyukcruk galur, mapay raratan. Inditna nyorangan, mangsa purnama. Teu mikir panjang, dilaksanakeun sakumaha panuduhan. Bari diharudum sarung, muru pangjugjugan. Sapaparat jalan, panon anteng rurat-rérét. Tincakeun mah geus teu ditalingakeun. Lebah meuntas cukang nu leueur, koséwad, gejebur. Rancucut.
Bari jeung tiris, lumaku diteruskeun. Bras, ka wewengkon nu léngkob. Tatangkalan patingjungkiring ngahieuman lemah. Hawar-hawar, sora suling ngagelik kaanginkeun. Panasaran. Nuturkeun datangna sora. Teu kasusud. Hémeng. Keur dangdak-déngdék ngécéskeun datangna sora, pletak! aya nu nénggor kana sirah. Dilieuk, euweuh sasaha. Ditémpo ka handap, ukur kalakay jeung régang nu patulayah. Susuganan, dikoéran ku suku, imeut. Goréhél, aya nu ngagurilap sagédé endog hayam kampung, gepéng. Dicokot. Dialak-ilik. Ditojokeun kana cahya purnama.
“Subhaanallaah...!” bari ngadégdég, teu karasa biwir engab.