Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Di Sabudereun Dapur

Kénging Dadan Sutisna
Dipidangkeun dina lapak 03 April 2015 22:55:13

Tengah peuting manéhna lilir. Léos ka dapur. Ngajanteng deukeut kompor. Ngahuleng lila naker. Rék naon aing ka dapur? Lapar henteu, cikopi teu hayang, panto geus dikonci tarapti. Rék kahampangan? Lain. Lalajo maénbal? Ah, komo. Haben dipikiran, bieu téh aing ujug-ujug hudang, tuluy leumpang ka dapur, tuluy rék naon?

Bray beurang di dapur kénéh. Ngajentul gigireun kulkas. Imas, pamajikanana, tibang kerung tapi teu wani baranggeureuh. Manéhna teu ngantor, sapoé jeput menekung, néangan alesan ku naon peuting tadi ngaléos ka dapur. Sakur barang ditengetan, unggal juru diimeutan. Lebeng.

Poé katilu, brek gering. Embung dipindahkeun, kajeun ngampar kasur di dinya. Lila-lila awakna rengkebong lir dihakan lamunan. Teu daék dibawa tatamba. "Ari peuting éta, rék naon nya Akang ka dapur?" manéhna hantem nanya ka pamajikanana.

Poé katujuh, sabot nyorangan, bari rénghap-ranjug manéhna ngetik pesen: "Lis, Akang karék engeuh, horéng teu sakur lampah kapanggih tujuanana. Kitu deui lampah urang. Hapunten, cag dugi ka dieu."