Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kelenci Sareng Ucing

Kénging Dadan Sutisna
Dipidangkeun dina lapak 01 April 2015 23:49:40

Basa Enéng ulang taun, Si Mamah masihan kelenci. Lucu... téh, buluna bodas sareng cepilna sok rancung waé. Ku Enéng dinamian Si Enci. Teras diangon di buruan bari dipasihan emam. Si Mamah langka uih, saurna dines waé. Si Papah uihna sok wengi. Enéng teu keueung, da gaduh Si Enci.

Hiji dinten, Si Enci ical. Enéng nangis. Teras ku Bi Isah dipilarian. Kapendak di buruan tatangga, nuju ameng sareng ucing. Nu gaduh ucing namina Téh Imas. Geulis... téh. Enéng bingah margi Si Enci uih deui. "Enci, teu kénging bogoh ka ucing, pamali!" kitu sanggem Enéng.

Wengi énjingna Si Enci ical deui. Ku Si Papah ayeuna mah disusulna. Leres wé ameng deui sareng ucing. Kitu ampir unggal wengi. Enéng keuheul, Si Enci teras dikerem. Tapi ku Si Papah sok ditéang waé ka bumi tatangga. "Papah, apan Si Enci mah teu ical!" sanggem Enéng. "Muhun, nanging ucingna mah aya kénéh!" waler Si Papah.