Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Réd Bornéo

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 31 Maret 2015 22:28:04

"Teu digentos watangna, Ang?" Lalaki nu buukna satonggong, tumanya. Teu waka dijawab. Batu beureum sagedé tungtung curuk téh digesek-gesek lalaunan kana sarung.
"Sigana moal, Kang. Abdi émut kénéh waktos jajap almarhum pun bapa ngawatangan ieu batu. Emut ku cahaya dina socana basa ieu watang ngahiji sareng ieu batu."

Kolébat aya kalangkang saliwatan. Asa apal pisan seungitna. "Bapa...."
Lalaki nu buukna satonggong neuteup. "Aya naon, Ang?" Teu dijawab. Kuring ngisarahan ka manéhna sangkan nuturkeun. Bari ngaléngkah, irung terus manco. Nuturkeun angseu nu seungitna teu bireuk deui. Anjog ka hareupeun masjid. Beuki kaangseu. Sup ka jero. Lebah paimbaran katingali samar-samar aya kalangkang. Lila-lila éta kalangkang robah. Ngaleutikan. Jadi hiji cahaya héjo. Kuring unggeuk. Lalaki nu buukna satonggong gé unggeuk. Lalaunan ngadeukeutan éta cahaya. Can gé nepi, ujug ngabarasat, asup kana batu beureum nu keur dipaké. Aya sora nu kadéngé, "Jang...tong anéh. Mun isuk jam salapan leuwih salapan. Éta batu kari watangna."