Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Cipruk

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 30 Maret 2015 21:03:13

Kulutrak, lol. Adina. Belenyéh, manjurkeun gelenyu. Ngirut.
"Euh... Tos siap?" lep, tikerelep, kakérem aamis imutna.
"Sakedap. Ka lebet heula!" soloyong, ngalanggéor, palid ka patengahan. Nyérétkeun cikayas. Nyerep, tapakan. Na dada.
Teu lila, nu palid balik deui. Nanggeuy baki. Cangcaya kana tetempoan. Boa di sawarga. Mun lain, naha jadi leuwih geulis batan tadi?
"Dileueut..!" ngagareuwahkeun.
"Thanks..."
"Hayu, A!" lanceukna norojol. Lenyap. Kelebek, kekerebekan na ambucuy renyuna.

Ari dijajarkeun mah, adi-lanceuk téh matak lendeng. Mun (harita) kudu milih hiji, lieurna pasti alahbatan naék kincir sawidak puteran.
"Tong wengi teuing aruihna!" Indungna ngaronghéap. Pantes sing ngaku lanceukna ogé. Seger kénéh, miyuni és tiwu mangsa tangangé, nu kareueutna bahé ka anak-anakna.
"Amih hayu ngiring! Resep geura." Nganclomkeun angen-angen kana talaga tilu warna. Kagok kuyumut pada nyimbeuhan, sugan kakojayan sakuliahna.

Adi-lanceuk miheulaan kalaluar. Tinggal Indungna, uleng, nyari. Matak nga-écéng katumbiri nénjona. Écés, nu pang-éndahna mah nu keur nyorangan na teuteupan.
"Hayu atuh." cenah. Gujubar...