Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Piraku?

Kénging R Iman
Dipidangkeun dina lapak 30 Maret 2015 18:03:33

"Kang... tos adan," pokna. Karasa aya nu nyelepot kana tarang. Ramona ngusapan deudeuh emun-emunan. Neuteup bari teu lésot imut. Paadu teuteup. Bruh-bréh. Kajadian sapuluh taun kalarung. Basa kuring balaka ngedalkeun cinta. Handapeun iuhna tangkal kiara gigireun sakola. Salira tungkul. Kemba. Ukur unggek. Rarayna euceuy, nambihan kageugeut. Teu cara biasana. Capétang. Komo lamun aya kateu panuju atawa boga kamandang waktu keur rapat OSIS.

Panon poé kakara medal. Sangu jeung deungeunna geus nyampak di hareupeun. Asa can kaluar sora najan ngan sakecap tina biwir kuring ti barang hudang. Ngomong naon atuh? Asa bingung piomongeun. Sieun salah. Pamajikan nu dipicinta ti baheula. Diudag-udag ti mangsa keur sakola. Caritaanana tadi peuting napel 'na pikiran. Teu daék ingkah. "Insya Alloh, Kang... abdi rido didua," pokna. Boro-boro hayang ngahuap sangu nu geus dipiringan ku manéhna. Cipanon teu kaampeuh. Bedah minuhan rohangan jiwa.