Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

San, Inyana Lain Urang

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 29 Maret 2015 15:17:17

Dear San, uing reuwas (atawa bungah? Ah kateuing!) waktu anjeun nulis “Tiasa pami tuang putra dipesen?” suwérna gé, uing ngahuleng. “Dipesen? Mani siga mie ayam,” cekéng. “Kanggo pun anak nu bungsu,” waler anjeun harita. Dadak sakala kongkolak panon asa haneut, laju tingjurulung cireumis tina sela-selana. Gulinggasahan bari mairan wangkongan. Anak uing dipénta?

Dear San, lain uing seja ngorétkeun. Bral, mun téa mah barudakna pada-pada suka, pada-pada neundeun rasa. Tapi mugia anjeun teu kasamaran tingal, kabongbroy ku panénjo. Anak uing éstu mojang kampung bau lisung. Tuna harta, tuna harti, tuna pangabisa. Dina potrét alus sotéh. Seuhseuhanana mah inyana téh torék, pireu, lolong, jeung péngkor. Moal kaduhung boga minantu ka anak uing nu sakitu buktina?

Dear San, kiwari lain jaman Siti Nurbaya, nu sagala sumuhun dawuh tumut ka sepuh. Uing jeung anjeun boga sumanget nu ngagedur pikeun ngarérémokeun. Tapi jinisna? Arinyana anak urang, jeung urang, tapi jiwa jeung haténa lain nu urang.