Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Si Eceu (2)

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 23 Maret 2015 21:00:04

"Lami dirawat, Ceu?" Nu ditanya ukur unggeuk. Sorot panonna nu bangor ayeuna mah geus leungit. Rénghapna semu eungap. Teu siga dua bulan katukang, mun ngarénghap téh eundeuk hariguna. Peungkeur pisan napasna.
"Pokari swét, A?" Si Euceu geus apaleun deui. Kuring unggeuk. Léos ka jero mobil. Teu waka ngahurungkeun mesin. Ngaheruk heula. But bet panineungan ngencar tina ingetan, tuluy ngarampih deui, ngajadi surti. Aya cimata nyangkrung. Rét ka jalan nu ngembat. Liliwatan. Rét ka warung. Si Euceu katingali keur diuk. Awakna nu jadi rengkung, dibulen ku switer marun. Manéhna ngarandapan nu keur kuring ukur saliwatan. Rénghapna meuyeum kanyeri. Lapur teu kadongkang ku peurihna ieu rasa.

Sigana, marud manéh gé teu sapeurih ieu. Ieu mah dicampur ku rasa kaleungitan nu unggal detik téh karasa lenyapna. Lewang pisan. Teuing nyeri naon ngaranna.