Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Basa Keur Purnama

Kénging R Iman
Dipidangkeun dina lapak 21 Maret 2015 22:56:40

Kalacat kana jandéla. Diuk dina luhurun dipan pangsaréanana. Napasna rénghap ranjug. Getih ngucur tina biwirna. Ngagarajag lebah dadana nu rubak. “Hampura, Jantra...”, pokna lumengis. Panonna neuteup kosong ka luareun imah nu meredong. Atra némbongan kajadian sababaraha jam ka tukang. Basa dirina dikepung urang lembur peuntas. Ampir-ampiran kacangkalak. Hadéna aya lolongkrang pikeun nyalametkeun diri. Orokaya, pipikiranana teu bisa tenang. Sanggeus kanyahoan, yén nu guyang getih ku dirina téh, sobat medokna basa keur masantrén di Labuan. Jung manéhna nangtung. Noong liang bilik gigireun kamerna. Bréh, katénjo raray anakna kacaangan cempor. Ngeukeupan guguling nu geus pinuh ku cimeuting. Haténa ngaleketey. Cipanon merebey. Ngamalir mapay-mapay rasa kamanusaanana. Nyuuh. Nyegruk na talupuh. Rénghapna badis nu keur nanjak. Awakna ngageter. Ramo-ramona hareuras. Teu lila ngoréjat hudang. Panonna buringas. Ungas-ingus, ngajega lebah jandéla. Babaung handaruan. Minuhan langit nu keur mabra ku purnama.