Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lungsuran

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 21 Maret 2015 14:53:36

Tugenah, Neu! Mun bisa nawar, teu sudi dijurukeun pandeuri. Nyangkoyot dina pianakan urut Si Tétéh. Ti barang brol ngaliwatan jalan tapak Si Tétéh, pangais, ranjang, bébiwoker katut bidan jeung keran cikahuripan euweuh nu weuteuh. Iwal pémpes. Amih ngaku sorangan.

Inget teu, Neu? Seragam, sapatu, kantong jeung buku pelajaran uing, mana nu énrayen? Ngan buku tulis jeung pulpén nu anyar. Dalah guru jeung sakolana, Si Tétéh miheulaan maké.

Apal kénéh sapédah jeung bérbi uing? Dibikeun sanggeus Si Tétéh boseneun. Geus lir busana muslim. Saban muludan-rajaban, ka panggung ukur ngadejavukeun batur. Motor, hapé jeung léptop, Si Tétéh nu nganyaran. Ditampi! Baé! Padu bisa dipaké. Tapi naha ayeuna uing dijejeléh? Ditunjuk rorék Si Tétéh. Piragé ngampihan uurutan. Bongan digular-golér. Pédah dipaké kénéh ku Si Tétéh? Atuda ngadagoan Si Tétéh sadrah nyékenkeun salakina mah iraha boa. Dikeureuyeuh wé tiheula. Mémangna baheula, tibang hayang diapélan, kudu ngadagoan Si Tétéh putus. Seueul gak sih?