Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mamah Hébat

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 18 Maret 2015 20:08:26

Shinta. Kulitna bodas, pangawakan sampulur jangkung, imutna mawa pangirut. Batu turun keusik naék. Bogoheun pisan ka kuring. Dewi, Sarua teu jauh ti Shinta. Geulis bawa ngajadi, éndah bawa ti kudrat. Rambut galing muntang, Pangawakan camperenik. Sarua bogoheun ka kuring. Sarua maranéhna tatangga deukeut. “Kumaha numutkeun Bapa, mun abdi mileuleuheungkeun Shinta putra Pa Kosim?” Kuring nanya. “Ulah Jang!” Bapa ngaharéwos. “Eta téh adi hidep.” Gebeg. Kuring reuwas. Teungteuingeun geuning Bapa téh. Harepan tinggal ka Déwi. Isukna kuring nanya deui ka Bapa. “Pa, kumaha pami abdi ngalamar Déwi putra Pa RT?” Nu ditanya, semu bingung. “Ulah kasép, éta gé sarua adi hidep.” Bapa ngaharéwos deui. “Bapa parah…” Kuring ngagorowok bari ngejat. “Kunaon kasép?” Mamah nu titadi nyérangkeun, nyampeurkeun bari nangkeup. “Rék shinta, rék Déwi, prak kari milih!” Mamah ngaharéwos. “Tapi aranjunna putra Bapa, Mah” Kuring neuteup seukeut. “Keun baé, da hidep mah lain budak Bapa.” Koréjat. “Leres éta téh Mah? Mamah hébat.”