Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tunduh

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 17 Maret 2015 07:26:41

Beurang bayeungyang, matapoé moncorong panas mentrang. Kebul kulayaban kabawa angin nu tara bébéja mun rék ngajak ulin ka ditu ka dieu. Kebul ukur ngajalanan takdir, boga awak hampang pisan. Ngadon nyéréngéh wé rék di apungkeun ka alak paul atawa ukur cinutrung di juru parapatan. Rido wé.

Kabeneran ayeuna mah angin mawana ulin kana étalaseu toko nu ngajual kasur jeung parabotanna. Karék gé napel na kaca, kadéngé sora nu guntreng. “Uing jeung jikan téh nyeri awak saré dina kasur kapuk warisan mitoha mah, sugan aya nu alus jeung nyageurkeun?” Si Engko seuri baru nunjukeun mangrupa kasur nu marahal bari tuluy ngadongéng yén dijamin saré bakal tibra leuwih ti misti.

Can gé bérés ngadéngékeun, kebul geus ngacleng deui ka peuntaseun toko. Napel kana béca nu keur ngiuhan handapeun tangkal. Di jerona kaciri si aki ngaringkuk, tibra bari kérék ngawirahma. Biwir nu karijut kaciri imut, jigana keur éndah ngimpina. Ngadadak kebul ge tunduh.