Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Suwung

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 14 Maret 2015 13:51:52

"Kaula di dieu. Aya jeung anjeun. Malah leuwih deukeut tibatan rénghap nu bieu dikaluarkeun." Luak-lieuk. Tuluy ngeunteung. "Ah, abdi keukeuh teu tiasa ningali, Gusti." Ngudupruk. Ngagukguk. Aya kanyeri nu beuki lila beuki karasa.
Ngajerit. Tuluy luluncatan bari nyebut-nyebut hiji ngaran, "Ya Hu! Ya Hu! Ya Hu! Ya Hu!"

"Beresihan heula!" Lumengkah. Nepi ka hiji talaga nu disaput ku haseup biru. Haseup nu tiis. Ngabelék dadana ku hinis. Tuluy ngaluarkeun sakabéh eusina. Sagala aya. Dikumbah bari teu eureun jejeritan, nyebut-nyebut hiji ngaran, "Huuu....Huuuu...Yaaaa Huuuuu!"

"Katingali ayeuna mah?" Neuteup seukeut ka hareup. Tuluy ngeunteung deui. Manéhna ngagoak. Ngajerit deui satarikna, "Teu katingali, Gustiiiii....."

Ngudupruk deui. Ngagukguk. Ngararasakeun kanyeri nu luarbiasa.