Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pangadilan (meureun)

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 13 Maret 2015 12:10:53

Di Pangadilan (meureun), Ceu Mincreung didakwa salah alatan geus ngadagangkeun awakna. Hukuman lara tunggara salawasna nampeu hareupeunana.

Hakim sagetok-getokkeun ngetok palu vonis basa Manéhna ngagorowok.
"Mun kuring dihukum, maranéhna ogé kudu! Kuring kieu alatan maranéhna."
"Naha? Jeung saha maranéhna téh?" Hakim kerung.
"Tuh Bu Kulisi, Bu Léngsér, Ndén Kénoh, Nyi Isoh jeung Ceu Odah. Alatan sieun rejekina kacocéng, Maranéhna bébéakan ngajejeléh jeung ngahalang-halang salaki jeung anakna nu rék mihukum kuring. Kapaksa kuring ngalayanan lalaki tan dipihukum."
"Salah anjeun! Naha dilayanan?"
"Pan kuring butuh napkah."
"Lain alesan! Ngora kénéh. Kaduga gawé mulya."
"Kuring téh manusa, siga maranéhanana. Pangabutuhna sarua, lahir jeung batin."
Hakim unggut-unggutan.
"Gulang-gulang, bawa Maranéhna! Jagragkeun ka dieu!"