Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Naha

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 10 Maret 2015 07:16:29

Nyaan! Teu salah neuleu. Éta manéhna. Tapi naha doang nu bungah jasa. Tuh! Ting cakakak seuseurian jeung baturna.
Ceunah sedih kami nyabodokeun tah. Pan sakitu ngajéjérna angluhan manéhna. Dina inbok, dina bbm, dina sms. Ngabadeg jasa. Teu kolu macaanna géh.

Teu karasa geus ngajanteng hareupeunana. Treup. Adu teuteup.
Bagooorr... jero jasa rok. Aya dora nu gudawang 'na hérang matana.
Sret! Karasa aya nu peurih.

Manéhna imut. Teu kabaca. Amis ngemu kapeuheur. Éta geura kadon ngagonjak deuih. Terus amitan. Asa hayang ilu.

Tapi sabodo teuin ah, ja bikang loba kénéh nu lain. Nu daék dibayar ku jangji.
Tapi naha aya nu nyeri. Di dieu. Jero harigu.