Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pilihan 2

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 08 Maret 2015 04:36:19

"Kumaha manéh baé éta mah, Ema mah moal iiluan. Ngajurungkeun dosa, ngaulahkeun teu ngarasakeun peurih ngeunahna rumah tangga jeung si éta."
Papagah nu metu jasa, karasa telebna.

Rumah tangga jeung manéhna geus ngabelas taun. Anak geus ngabilang. Kudu teteg haté jeung pipikiran, neruskeun hanca léngkah.

Sapoé. Saminggu. Sabulan kahirupan ngageleyer. Teu salah milih teu pipisahan. Karunya barudak ongkoh. Ngeun asa nambah capé. Kudu rajin néangan pagawéan nu ngahasilkeun duit. Subuh kudu geus bérés sagala, ngudag usaha nepi ka poékna poé. Manéhna ngalékroh baé di tungtung ambén.

Libur nu ieu mah teu lembur. Sono ka barudak. Saré babarengan jeung barudak di tengah imah.
"Geus hudang né?" Ngusapan si bungsu.
"Éta Aa kunaon pipina?" Inget ka lanceukna nu keur peuting ditengetan.
"Ditampiling Bapa, mun marah atawa teu nurut." Ngaharéwos.