Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dangdanggula (kaleleban)

Kénging R Iman
Dipidangkeun dina lapak 06 Maret 2015 17:59:46

“Jalan ngembat tos kasorang, Geulis! ”
bari ngusapan emun-emunan.
Garwana imut, ngarérét.
Kabungah nu nyangkaruk.
Kagungan carogé nu surti
“Hapunten abdi, Akang!”
Luk, tungkul ngaheruk.
“Can tiasa kumawula...”
Sang carogé imut, ngadunga ka Gusti:
garwana nimu bagja.

Sanajan hirup teu weléh werit.
Silihpikanyaah, mawa bagja.
Ku kasusah ilang, poho.
Pan Gusti Maha Agung.
Ngariksa, ngaping, jeung ngajaring.
Asal urang sumerah.
“Ka mana Si Jalu?”
Nu ditaros carinakdak.
Ati peurih asa digeurihan hinis.
Ras ka nu janten putra.

Si Jalu nu janten buah ati.
Pangbeberah dina rumah tangga.
Bakal terus dipisono.
Kasép turta kayungyun.
Tapi, titis tulis, ajali.
“Kedah diihlaskeun, Kang!”
Haté mah tagiwur.
Inggis carogé sungkawa.
Kasuat-suat deui, siang jeung wengi.
Ukur bisa ngadunga.