Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bapa Mulang

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 04 Maret 2015 11:43:00

Dibéjaan Bapa mulang ku Wa Iyah, geus dua poé cenah, jeung pamajikanana, mawa orok. Teu percaya, piraku Bapa mulang meni teu néang. Ongkoh Si Nyai, kapiadi nu sakelas, ditanya kalah gideug. Sakitu saimah jeung Nini.

Banget panasaran. Tapi kudu ka imah Nini mah ginggiapeun. Kabayang bakutat-baketut, sentak-senghorna Nini jeung Bi Ocih mun pareng kuring ka dinya. Si Nyai pimilueun ngabaeudan.

Basa balik sakola, kapireng Engki nyarios ka Enin, "Si Hamid, balik taun kali, teu hayangeun panggih jeung anak..." Hayang ngabantah cariosanana, tapi Engki tara ngabohong. Terus, mun bener, kunaon teu nepungan? Padahal kuring sono pisan, hayang nyebut mamah ka gaganti Ibu, hayang apal rupa adi, hayang mangku. Didagoan, sugan engké, isuk, nepika saminggu teu jebul-jebul. Cangcaya pagaliwota jeung nalangsa.

Ayeuna mah percaya. Bener. Bapa mulang. Bieu nempo sisi jalan, pada ngajajapkeun. Ngan teu ngarérét-rérét acan, sakitu kuring peuntaseun. Rék nyampeurkeun, Nini molototan, jaba élepna kaburu ngageuleuyeung.