Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sono

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 28 Fébruari 2015 16:57:54

"Ih aing mah nya, goréng kitu!"
"Sok atuh pose deui, urang nyieun foto nu kerén."

Asa kamari kénéh ngarasakeun pangogona, diayun-ambing kanyaahna. Kirining teleponna nu hayang dibaturan lantaran bosen di tempat gawé. Tirilit ésémésna nu ngingetan sagalana. Perhatian téa meureun aranna. Ngahajakeun ngajak jalan-jalan dina waktu luangna nu samporét. Ngadéngékeun carita sangsara nu tungtungna kalahka nyarékan. (Ih aing mah). Goréng ceunah mun méwék baé. Moal aya nu bogoh mun hésé seuri.
Sabodo teuing ah. Euweuh nu bogoh elos, ja aya manéhna.

Kiwari. Burit ieu, aya manéhna. Lain dina sawangan, komo lamunan. Gagah jasa. Dedegna sembada kénéh, jiga mimiti wawuh, babaraha taun nu kaliwat.

Alah ieung... ngajak seuri.
Suku mingheulaan pikir. Lumpat nyampeurkeun manéhna. Solongkrong. Leungeun pageuh na keupeulanana.
"Aka... nuhun jasa. Walimahan kami asana teu jangkep mun Aka teu datang. Pilihan Aka teu nogéncang. Éné teu kaduhung baréto dijodokeun jeung Aa ku Aka."