Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kabengbat

Kénging Neni Yuhaenah
Dipidangkeun dina lapak 27 Fébruari 2015 15:27:42

Karasa capéna, hirup jadi jalma sagala teu boga. Diulinkeun ku nasib, dialungboyongkeun ku harepan. Taya mendingna. Gilig. Hayang ngaronjatkeun ajén kahirupan. Pamajikan teu diajak badami, bisi teu sapamadegan. Léos, nepungan kuncén. Sagala ditanyakeun, laju babahanan keur saratna.
Cunduk waktu. Saged. Ka pamajikan bébéja rék néangan ubar keur babaturan. Muru pangjugjugan, dijajap ku teuteup jeung imutna, asa nyérédét.
Anjog ka tujuan. Leuweung geledegan nu rembet ku kakayon. Cakueum. Gék na batu lémpar. Nyecep, parat kana embun-embunan. Reup, museurkeun pancadria. Ngamimitian mujasmedi. Nyambat ka nu ngageugeuh di wewengkon éta.
Wanci tengah peuting. Wanoja dibaju beureum, nyampeurkeun. Buukna ririaban katebak angin. Gék, na lahunan. Teuteupna lir talaga, liuh. Belengéh. Deg. Ratug. Géléhé, kana dada. Seblak. Ngajak otél. Teu wasa mungpang. Anteng lalayaran dina sagara katresna. Mangsa rék tepi ka mumunggang, karasa aya nu keusrak meulit kana awak. Mageuhan. Calangap. Mulan. Méméh les, karérét, cahya konéng ngempur kaluar tina gentong nu ngadadak aya satunjangeun....