Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Popolotot

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 24 Fébruari 2015 16:05:45

Karék gé mobil ngoloyong meuntasan parapatan, sérépét aya motor nyampeurkeun “Balég atuh ngajalankeun téh, tempo lampu lalu lintasna jing!!” Toha rungah ringeuh da kaciri lampu diparapatan téh kucap kiceup konéng lain beureum. “Kalah ngajentul, nyisi goblog!!!” Éta sora handaruan ngabekas kana mamaras, karasa kakeuheul ngahégak. Tapi ditahan, Toha ngajaran sabar. Mobil maju muru kasisi kénca, tuluy eureun. Nu hahaok ogé ngadeukeutan asa meunang. Patalimarga rada kaganggu sabab loba nu eureun hayang nyakséni, aya kajadian naon.
Toha eureun, kaciri dina spion nu ngagorowok tadi nyampeurkeun. “Turun siah, lain ngajedog waé. Abong-abong numpak mobil teu ngahargaan ka uing. Nyaho teu sia kana aturan?”
Kapaksa Toha muka panto, jrut turun. Papelong-pelong jeung nu popolotot. Nu molotot olohok mata simeuteun, karasaeun tuurna asa laloncér. Toha ngomong, “Naha numpak motor teu maké hélm jang?, mana SIM?”
Nu narongtong patingkoléséd, ningali bécéng jeung bangkol ngagantél dina cangkéng Toha. Nu sosorongot ngudupruk, ngiihan manéh.