Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ulin

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 24 Fébruari 2015 09:11:46

Unggal tas asar baruan imah Éné ramé ku barudak nu arulin. Enok, Éné jeung Uéng anteng cacahan.
"Tadi isuk dia mulung tangkil teu Né?" Uéng nanya Éné.
"Heunteu. Aing kabeurangan. Lajunamah mulung limus doang ka buri imah. Ari dia Nok?" Témbal Éné, laju nanya ka Enok.
"Mulung aing mah. Ngeun saeutik tapina,meunang dalapan belas bilangan doang. Tapi aing meunang kadu hiji."Enok pereték.
"Oh. Urang ambreg yu..." Uéng ngajakan Éné jeung Enok.
"Gobag baé yu..." Témbal Enok.
"Gobag mah ké baé peuting. Meungpeung keur caang bulan." Éné mairan.
"Heueuh. Mending urang ambreg baé. Deuk ambreg naeun yeuh? Ambreg méja atawa ambreg gunung?" Uéng neruskeun omongan Éné.
"Hayu burungan. Tapi ambreg payung baé nya?! Resep ngulilingna." Enok nyaluyuan bari méré syarat.
"Hayu..." Uéng haget. Laju nyieun kalang san ambreg payung.