Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pilihan

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 24 Fébruari 2015 08:23:25

Isuk nu éndah jasa. Aya matapoé nu sumirat ti béh timur. Kadoangna sarua jeung nu keur kamari. Kadoang!
Naha dadaunan euweuh nu oyag? Ja kotok géh kongkorongok. Ja manuk géh réang na tangkal jambu hareupeun imah. Buahna kayas. Tapi leuwih nyorot pulas buah déwa, nu jadi héndépeunana.
Aya manéhna tadi peuting. Ngajakan lumampah bareng. Bosen jeung capé ceunah, aprak-aprakan ti keukeupan ka keukeupan, ti pangrungrum ka pangrumrum nu senghit guluburna dunya.
Manéhna tetep jiga baréto. Dedeg sembada pangimpian wanoja. Nincak opat puluh nambah perceka jeung wibawana.
Aya nu ngabedug jero iga.
Manéhna jeung aing kalangsu di jalan nu baranang. Asa teu kolu lamun ditampik.
"Aa... hampura. Éné geus boga sagalana."