Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Manéhna

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 23 Fébruari 2015 22:46:10

Bari ngais Si Opang, anak kuring nu umurna tilu taun, kuring milihan sayuran di pasar. Néangan sayureun gé nu geus layu, pasésaan batur, da ngarah murah hargana. Hése nyukup-nyukupkeunana geuning, duit hasil buburuh mungkusan uyah téh, komo ku hahargaan jaman ayeuna mah. Waktu ngaliwat ka toko cocooan, Si Opang tutunjuk kana mobil rémot. Teu digugu, da hargana lain bantrak-bantrakeun modél kuring. Duit nu nyésa gé tinggal saongkoseun keur balik. Budak téh kalah ceurik.
“Cep...cep! ulah nangis nya!” Kuring ngupah-ngapéh budak.
“Mira! “ Teu kanyahoan, aya lalaki geus ngajega di hareupeun kuring. Asa apal sorana. Bréh, téh, lalaki nu salila ieu ninggalkeun tapak kulawu dina kahirupan kuring. “Hoyong naon Kasep? Ké ku Om dipangmésérkeun.” Teu didéngé, najan budak beuki narikan ceurikna. Buru-buru indit. Teu kudu apaleun budak mah, saha manéhna.