Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sahara

Kénging Ayus Elgibran
Dipidangkeun dina lapak 22 Fébruari 2015 09:51:59

"Islam teh endah neng, kahormatan ,kalemahan, rasa cinta manusa,sagalana aya Dina panalingaan Illahi, matak hampura bisi akang bawel ka salira." ukur gelenyu imut nu ngajawab papatah na.
"Abdi hoyong kaffah micinta akang, cinta nu ukur sèsa, sèsa kataatan kanu maha kawasa, akang abdi nyaah ka salira"
bungah hate, panggih jeung mujahiddah nu keur diajar kaffah micinta.
kapal murag teu nyesa, raga tinggal ukur ngarana," Allohuma firlahu warhamhu waafihi wafuanhu, kitu ucapna,teu aya cimata da apal cinta sajati balik ka ridhona, "Geulis Islam teh seueur nu ngartos, ajarkeun eusina ameh jadi karaos." tikalanggengan aya imut ningal nu geulis beuki zuhud metik endahna pangarti nu ngabukti.