Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tembang

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 20 Fébruari 2015 19:08:12

"Geura der atu!"
"Teu bisa, nyaan! Ja lumrahna géh bikang nu tetembangan mah, maenya lalaki nyindén?"

Hayang seuri neuleukeun manéhna nu keukeuh teu daék nembang. Komo mun dipaksa dina lagu Kembang Implengan. Padahal kami mah resep jasa.

'Dina implengan anjeun datang.
Dina sawangan anjeun néang.
Aya mamanis haréwos kamelang.
Aya kahéman katrésna nu urang'

Tuh...pan romantis jasa lain? Tapi manéhna anggur udar sila bari teu poho nunjebkeun rérétna nu landep lir hinis.
Asa anéh ja sabenerna mah. Pan kamari ieu manéhna nu peuteukeuh hayang iluan diajar nembang. Resep ceunah.
Lagu Kapanggih Modal geus lancar. Padahal éta lagu pan nyindiran lalaki lain? Kitu deui lagu-lagu nu lainna.
Tapi ké heula. Iwal ti Kembang Implengan, naha manéhna milihan lagu karesep kami kabéh?