Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Samangsa Reumis Janari

Kénging Neni Yuhaenah
Dipidangkeun dina lapak 19 Fébruari 2015 19:09:25

Sakapeung mah sok ngarasa hémeng, mikiran hubungan kuring jeung Kang Réndi. Teu béda ti pucuk awi nu katebak angin. Ukur luak-léok nuturkeun hiliwirna. Taya udagan, suda pangharepan. Asa geus capé ngigelanana. Éngklak-éngklakan sorangan, euweuh nu ngendangan. Tamahana, kuring jadi embung mimilu, komo deui mun kudu ngadagoan.
Opat taun kalarung ngagantungkeun harepan ka Kang Réndi. Nikreuh, ngeureuyeuh, duaan ngajugjug mumunggang harepan. Euweuh tapakna. Ukur ngamomonyah waktu jeung ngabaalkeun rasa. Lain teu sadar kana titis tulis, tapi lain ogé hartina kudu ngingiclik, bari taya tarékah.
“Urang atosan wé..., kanggé naon diteraskeun ogé!” Kang Réndi teu lemék teu nyarék. Ngan kaciri dina teuteup jeung pasemona semu nganaha-naha. Luk, rénghapna kaciri beurat. Mun kongang, mani hayang ngekesek beungeutna, ngarangsadan awakna. Bari tipepereket nahan kakeuheul, jung. Ngaléos. Ninggalkeun nonoman gandang nu geus hasil ngaraheutan haté. Tapi kungsi méré harepan éndah, najan ukur samangsa reumis janari...