Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Der...!

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 17 Fébruari 2015 05:53:35

Manéh? Hayang? Hempék! Ulah ngarérétan Si Éta? Enya Si Munapék (Basa Sunda?), nu diblicing pencerah racikan. Nu gagayabagan euntreup na suhunan jeung trotoar, aluman-alimen mamérkeun biwir burahay ku seupahna Enin-Engki. Geuleuh! Teu gaya ieuh! Arék dibantuan? Bantu dunga nya! Hahay! Teu apal dunga? Téangan na énsiklopédi jaman batu. Well... Sorangan wé! Piraku teu ludeung, ari ku kamarang teu sieun. Éra ku kuéh tar, héy! Éra? Heuheuy, apah ituh éra? Ngukuy ti abad mana? Maok ti musieum, nya? Oh apal... Sakongkol jeung Doraémon. Okéh dékh!

Maranéh? Keren! Reureujeungan ari aya kahayang, sabilulungan. Pan Si Éta jadi kaririweuhan, sendalna méh-méhan pegat. Prét lah!

Mararanéh? Bagor..! Wanpor-ol, olporwan. Tugéder-poréper. Uhuy! Si Éta caméot di juru, beuki péot beuki kuru. "Kasian déh lu!" Si Éta hohoak. Puguh Si Éta nu watir mah, awak-awak sorangan, disébakeun ka nu teu karuhan. Pinis ukur garis, Coy! Haréwosan geura ku Sararia!