Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Miang

Kénging Neni Yuhaenah
Dipidangkeun dina lapak 14 Fébruari 2015 16:08:26

Ti saprak salaki tilar dunya, pagawéan sapopoé ngan ukur huleng-jentul, mikiran nu geus taya dikieuna. Awak kuru. Panon carindul. Beungeut haropak. Geus teu dipiroséa. Malahan barudak gé kaluli-luli, sakapeung mah tara kaperhatikeun. Boh daharna, boh pakéna. sagala kumaha sorangan. Lain teu hayang hirup sabihara-sabihari deui kawas keur aya kénéh salaki, tapi satengah haté geus kabawa miang. Asa lalewang, hésé rék rumingkang. Teu nyangka bakal ngalaman duriat kapegat ku pati.
“Aya ku téga, Engkang! Kunaon ngantunkeun abdi sareng barudak? mangkaning mani keur meujeuhna biayaaneun. Kedah kumaha abdi?” ukur bisa sasambat, melas-melis dibarengan mudalna cimata.
Mun nempo kuring geus kitu, Si Cikal mah ukur ngajanteng. Neuteup ku sorotna nu nganaha-naha. Léos, ka pangkéng bari ngajablogkeun panto. Tara digurah-geureuh. Rumasa, héngkér wawanén. Éléh jajatén ku budak.
Bakat ku bosén nempo kuring taya robahna, kaciri teu ikhlasna, Si Cikal kedal ogé, “pami Mamah nangis teras, naha Apa bakal uih deui?”