Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Batu Kucubung

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 13 Fébruari 2015 00:05:44

Unéd gilig ngagadékeun sawah sacangkéwok boga kolotna ka Ki Otas, bari susulumputan bisi indung bapana ngadat. Duit nu katarima karasa ngabungahkeun haté. Minuhan rasa keur ngagugu kahayang nyaéta meuli batu ali nu aya méjikna.
Duit sajuta pindah leungeun ka Ki Bahar diganti ku dua batu ali. Nu hiji héjo carulang, hiji deui batu kucubung. "Jang Unéd, nu héjo keur ngalancarkeun dagang, nu kucubung mah méh bisa ngaleungit"
"Nuhun Ki, bagja uing bisa téréh beunghar"
Heuleut sabulan ti harita, Unéd nepungan Ki Bahar di saungna "Ki, uing rék mulangkeun batu ali, ménta duitna deui wé. Baé satengahna gé"
Ki bahar ngahuleng, "Naha teu matih batu ali ti uing téh jang?"
"Lain jadi beunghar, uing jadi balangsak. Modal béak, hutang raweuy, dagangan laleungit waé. ieu gé bengep sésa digebugan centéng nu nagih"
Ki Bahar melong karunyaeun, tuluy nyéréngéh, "Sia mah belegug, kuduna hiji-hiji. Mun dipake duanana mah tangtu éta kajadianna” Unéd ngahuleng.