Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tanggal Isukan

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 12 Fébruari 2015 11:50:27

Kuring ngurilingan dunya taya kacapé pikeun ngimeutan naon waé nu nyampak. Sakapeung kuring imut sakapeung jamedud ladang tina ieu pangimeutan téh. Imut lamun kuring nyampak jeung jamedud lamun sabalikna. Nyaéta ari ka kuring mah manusa téh sok ngawilah-wilah.
Di hiji imah aya paguneman nu kadéngé ku kuring.
"Nesti, ari manéh geus nyiapkeun coklat keur pagéto?"
"Geus siap atuh urang mah. Manéh nyiapkeun naon, Rita?"
"Es krim euy. Disimpen heula dina kulkas".
"Cenah Valentine Day téh sakuduna mah tanggal 13. Tapi bedo da geus kapaké pikeun poé apes. Tanggal 12 ogé teu dipaké da ceuk urang Sunda aya cilaka dua belas", budak awéwé rumaja nu ngaran Nesti téh ngadongéng.
Kuring ngajéngkat teu suka, tapi almanak ngagupayan. Kuring nyampeurkeun.
"Ulah ngalimba kitu. Tah di diri kuring mah anjeun téh ditulis sakumaha ayana, lain 12A", ceuk almanak. Atuh kuring ngagelenyu.
Tapi angger wé da manusa mah osok ngawilah-wilah.