Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pamilih

Kénging Neni Yuhaenah
Dipidangkeun dina lapak 10 Fébruari 2015 20:18:39

Sanaos teu pok, abdi surti kana rindat sareng paripolah salira. Bénten geterna, béda karaosna. Aya nu sésélékét. Sumarambah. Pulang-anting. Ngulinkeun rasa. Mun kongang, hayang nutupkeun jandéla nu méléngé. Teu wasa. Najan bari sumélékét, méh-méhan kagéncét, angin keukeuh nepikeun hiliwirna.
“Kénging ngiring ka lebet?” pokna. Ngendag-ngendag rasa.
“Duka!” teu wasa nolak. Aya harepan éndah nu heubeul dipicangcam. Ngeclakna ibun janari, dianti, keur maseuhan asih nu lawas kahalodoan. Hiliwir angin laluasa ngaayun-ambing geter nu pernah kaleungitan hariring.
Ras ka nu keur nyuprih élmu di nagri deungeun. Lenyap. Inget deui kana purwadaksi. Najan geus mulan-malén teu panggih, beungkeutan teu pernah pukah. Taya codéka. Marojéngja. Perang rasa. Dina sawangan narémbongan. Jangji pasini nu pernah kedal. Asih wening nu hamo bisa dibagi-bagi. Gilig.
Hawar-hawar, tembang Fathin Sidqia ngagalindeng.... ”Inilah akhirnya harus kuakhiri, sebelum cintamu semakin dalam. Maafkan diriku memilih setia, walaupun kutahu, cintamu lebih besar darinya....”