Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bangsat

Kénging Wangsa Susena
Dipidangkeun dina lapak 09 Fébruari 2015 11:36:02

Nu ngariung tinghariul. DKM ngabetem. Panitia teu loba carita. Ustad Karta mésem, "Keun lah! pangwangunan ieu masjid ti ayeuna nepi ka anggeus tanggung jawab kami sapuratina. Tong dipaké bingung, keun nu beunghar taya kasadaran mah, da geus jadi watekna nu loba dunya sok harésé dibawa kahadéan, kami ménta waktu sabulan. Hasbunallooh Wa Ni'mal Wakiil." Pokna. Riungan bubar.

Isukna lembur ibur. Haji Amo leungit domba salima-lima, Haji Udi leungit munding satilu-tilu, Juragan Adul leuitna ledis saparo. Sakur-sakur nu jegud kabéh ogé kabangsatan. Ti poé ka poé beuki haréngréng, Kaamanan teu mempan. Kuwu taluk. Pulisi Désa teu walakaya. Nu kagarongan beuki nambahan. Bangsat angger taya laratan.

Omongan Ustad Karta nyata. Pangwangunan Masjid réngsé luyu jeung waktu nu geus ditangtukeun. Sabulan, Masjid anggeus ngadeg bari tohaga. Ti harita lembur aman tina kabangsatan.