Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Haripeut

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 08 Fébruari 2015 23:18:01

“Kang Méméd kintun lomari ieu sa sét ka rorompok, ieu alamatna” Juragan kuwu nyarios bari masihkeun catetan alit. Kang Méméd juragan mébel unggeuk, haripeut pisan nyanggeman sakumaha kahoyong Juragan kuwu. “Sonten ieu dikintun juragan, hatur nuhun pisan kana kapercantenanna.”
Juragan kuwu kaluar ti toko mébel, muru ka léngkob rék ngaroris taneuh carik. Opas sadua-dua nunutur bari teu weléh waspada tur balaga, teu hilap kumis baplang dipulintir-pulintir bangun ni’mat naker. Kuwu ngarasa bungah, sugan wé paméré ieu bisa katarimakeun ku jikan nu anyar.
Pasosonten ibu kuwu muru ka panto, sabab aya nu uluk salam. Pas bray dibuka, geuning aya Jang Udan, “Ibu punten, abdi kapiwarangan ngintun ieu kanggé di bumi ibu” bari ningalikeun lomari nu aya kénéh dina dolak. Ibu kuwu olohok, ningal ka lebet bumi teras ningal deui kana dolak. “Sakedap jang, naha dikintun deui? Pan minggon kamari nembé dikintun nu kitu ogé.” Jang Udan ngahuleng, ibu kuwu ogé bingung.