Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lambaran Dawuhan Gusti

Kénging R Iman
Dipidangkeun dina lapak 08 Fébruari 2015 22:42:48

?ndah. Tingtrim. Euweuh babandinganana. Matak pogot ngadéngéna. Sabada mulang solat magrib. Geus maneuh. Sok kabandungan sora pamajikan macakeun ayat-ayat Al Quran. Nyéh imut nénjo kuring nu keur neuteup. Asa nyaan jadi lalaki téh. Sok sanajan kuring can bisa nyugemakeun manéhna. Tapi ari pamajikan mah sakitu soléhahna. Manutan saenyana. Nyaan. Ku kitu pisan kuring jadi kabawakeun. Daék diajar ngaji jeung ngeureuyeuh kana solat. Da rumasa keur bujangan mah baragajul. Tunggul dirarud catang dirumpak, ceuk paribasana. Tara ieuh ngagugu kana peupeujeuh kolot. Alhamdulillah, du’a nu jadi kolot tinekanan. Gusti maparin widadari enggoning ngambah kahirupan.
Pasosoré. Béda jeung sasari. “Kunaon, Néng?” kuring mariksa. Rarayna alum. Luk tungkul.
“Hapunten abdi, Kang!” Bari nyegruk na lahunan.
“Aya naon?”
“Hapunten... abdi teu tiasa ngabantosan Akang... urang diusir ku Haji Oléh!”
Sabada magrib. Kuring ngahuleng. Neuteup tumpukan papakéan jeung parabot di tengah imah. Pamajikan mungkas hancana. Lambaran dawuhan Gusti lences, ku cimatana.