Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Maéhan Karep

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 07 Fébruari 2015 20:27:41

Pepegatan! Geus moal kaolo ku gelenyu jeung neuhneurna. Rudet aingah! Saprak pruk nepika reuay, teuing geus sabaraha puluh jungkelan manéhna maéhan karep. Ti méméh kawin kétang. Basa wakca teu suka dijodokeun ku kolotna. Tadina karunya matak dikawin ogé, sugan moal katutuluyan. Ari hég, saminggu tas dirapalan, geus maéhan karep deui. Teu pira, pédah duit mas kawin diinjeum jang naur hutang, da tadina ogé ladang ngéclok.

Ti harita, saban teu panuju, elat gajihan atawa timburuan, sok tuluy maragatkeun nyawa sorangan. Béas korédas, nyekék manéh. Budak lolongséran ménta jajan, ngabaygon. Nempo gerohaneun nyayeud, ngadukeun awak jeung karéta. Tatangga digeulang koroncong, luncat ti menara sutét. Peuting tadi, alatan pareum listrik jadi teu bisa lalajo Joda Akbar, gérésél ngeureut urat nadina sorangan.

Peun! Isukan rék konsul ka Faat Apas. Urusan manéhna rék maéhan karep deui, pék téh teuing. Sugan geus béak mah eureun. Tapi bieu ditoong, nyawana pinuh deui. Jaba leuwih baradag.