Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Teu Sangka

Kénging Wangsa Susena
Dipidangkeun dina lapak 07 Fébruari 2015 15:48:41

"Kang urang kabur baé yu! Ema sareng Bapa maksa, tetep kudu kawin jeung juragan Adul, abdi alim kang." Pokna dumareuda, bari tetep inghak-inghakan ceurik dina lahunan. Kuring teu ngajawab,
Saminggu ti harita, taya béja taya carita, panyangka goréng ngamimitian datang, boa enya jadi kaburna? atawa nurut kana kahayang nu jadi kolotna? Ah! piraku teuing, sasat duriat ka kuring nu sakitu kuatna. Teu! teu mungkin.
"Kalah ka ngalamun, lain kaditu mah ngalayad, bisi kaburu dikuburkeun, keun masalah maot gantung manéh mah ulah pati dipikiran, nu penting mah hakul adami ta'ziyahna kacumponan." Ceuk indung kuring.
Kuring teu ngajawab, ceg! kana HP aya panggilan 10 kali teu kajawab, sms satilu-tilu eusina sarua, "Akang téga, akang teu karunya, akang teu nyaah, abdi kieu lantaran akang, wilujeng kantun kang!."